Sekavin ajatuksin muuton keskeltä

 • Huomasin yhtäkkiä ajattelevani tänään, että nyt voisi olla korkea aika alkaa saattaa varttani niin sanottuun bikinikuntoon. Vähän myöhästyin näistä lööppien Neljässä viikossa vatsa timmiksi! -kahinoista, mutta ajattelin silti, että jotain vois tässä asialle tehdä. Ajattelin sitä hetken oikein kovasti.
 • Ullakon luukkua avattiin tänään. Ahdistus nousi samassa suhteessa laatikkopinon korkeuden kanssa.
 • Jälkikasvulle leluista luopuminen näyttää tuntuvan samalta kuin lapselta revittäisiin raajaa irti. Tiesittekö, että viikko sitten sängyn alle sujahtanut nöyhtä voikin yhtäkkiä olla just mun leikeissä, eikä siitä voi kuvitellakaan luopuvansa nyt jonkun Konalle muuton takia?

thumb_IMG_3199_1024

 • Mihin voi tehdä valituksen, kun ullakolla on edellisestä muutosta jääneitä laatikoita, jotka ovat jonkun yksilön hyytymisen tähden edelleen avaamatta?
 • Vakuutukset? Muuttoilmoitukset? Sopimusten irtisanominen? Kuka nämä hoitaa?
 • Lattialla on ihan mukava syödä. Lapsetkin saavat valita ruokansa vain joskus. Kesällä saattaa saada jäätelöä.
 • Kolme ja puoli viikkoa.

2 vastausta artikkeliin “Sekavin ajatuksin muuton keskeltä

 1. Täällä on toinen bikinukunnosta suosiolla luopunut. Viimeisen siivoushepulin tiimoilta olen antanut kierrätykseen kaikki kesäshortsit ja -hameet, niin nyt voi hyvällä mielllä hankkia uudet OIKEAN kokoiset. Eipähän tarvitse enää tavoitella rantakuntoa. Näillä makkaroilla mennään eikä vauhti hiljene, päinvastoin. VOIMAHALI ❤

  Tykkää

  1. No näin just, ja rantakunto on se kunto, jolla mennään rannalle! Jännästi on mulla kaikki kesävaatteet kutistuneet sitten viime kesän eli saman tein mäkin: annoin kaikki piukat pois ja tilalle ostin parempaa kokoa. Nyt on väljää! 😄 Halauksia takaisin Saija.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s