Jännittävä osanen lähtöpalapelissä: lastentaudit

Tavallaan tässä olisi riittänyt pikkupuuhaa seuraaviksi viikoiksi ilman tätäkin. Olimme eilen huolettomina hyvässä seurassa juhlimassa ihanan ystävän häitä, kun puhelimeen kilahti viesti, jonka jokainen vanhempi haluaa kesken juhlien lukea: Kuopus oksentaa. Ja sitten tuli äitiä ikävä.

Lähdimme iltakymmeneksi kesken ilonpidon mummilaan, jonka vessan lattialta löysimme itkuisen nelivuotiaan. En haluaisi olla tällainen, mutta pakko se on myöntää: pinnalta rento olemukseni kätkee joskus sisäänsä melkoisen kauhuskenaarioiden muodostajan. On nimittäin aivan mahdollista, että kyseessä on noro, joka elää onnellisena pinnoilla kaksikin viikkoa. Kun lähtö on 2,5 viikon päästä, en voinut välttyä ajatukselta ovenkahvoissa lymyileviltä viruksilta ja lennon aikaisilta vatsanväänteiltä.

No mutta, tänään mieli ja skenaariot ovat jo rauhallisemmat. Ohjelmassa on ollut pötköttelyä ja piirrettyjä. Ehkä muutamien laatikoiden pakkailua tässä sivussa ja Pirkan pinaattilettuja. Ihan sellaista tavallista touhuilua pöpöjen ja Havaijille muuton keskellä.

IMG_8050

Yksi vastaus artikkeliiin “Jännittävä osanen lähtöpalapelissä: lastentaudit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s