Haastattelussa Kahvihetkiä maailmalla-podcastissa

Sain suuren kunnian olla Helenan ja Lillin haastateltavana Kahvihetkiä maailmalla-podcastissa. Jos haluat kuulla tarkemmin meidän lähtötunnelmista ja syistä lähteä, niin ei muuta kuin luurit korviin ja suunta tänne.

2015_09_18_9f3908f9-9b72-4461-908e-3eeaa082da7c
Kamakahonu

Oliko tämä elämä minun unelmani vai ehkä sittenkin jonkun toisen unelma?

Siihen havahtui Anu, joka oli vasta pari vuotta sitten rakennuttanut miehensä kanssa Helsinkiin omakotitalon. Talo oli ihana ja sisustaminenkin tosi mieluista, mutta… jotain elämästä puuttui.

Kaukokaipuu oli valtava. Se oli alkanut nakertaa sisusta jo silloin aikoinaan, 14 vuoden takaisen Havaijin matkan jälkeen. Jonain päivänä meidänkin perhe muuttaa tänne, oli miehen kanssa haaveiltu. Mutta aikaa kului, lapsia syntyi ja elämä vei eteenpäin.

– Jos tätä ei olisi nyt tehty, olisi tämä unelma jäänyt puheen tasolle, Anu sanoo Helsingissä. Matkaan lähdetään viimeinkin muutaman viikon päästä.

Kun mies jäi yrittäjäksi, opettajana työskentelevä Anu nimittäin viimein ryhtyi toimeen. Hän päätti hakea vapaaehtoistyöpaikkaa – mistäpä muualta kuin Havaijilta. Ja sai.

Koko omaisuus on nyt myynnissä. Mukaan matkaan lähtevät vain muusikkona työskentelevän miehen laitteet, vaatteita, ehkä joku taulu ja kirjoja.

Kohta lähdetään!

 

 

 

7 vastausta artikkeliin “Haastattelussa Kahvihetkiä maailmalla-podcastissa

  1. Ai kiva kuulla! Tähän juttuun sopi paremmin kuvat periltä ja omat kuvat ovat ajalta ennen digiaikaa 😊 Piti siis lainata vähän. Ihania paikkoja!

   Tykkää

 1. Olipa mukava ja mielenkiintoinen haastattelu. Tämä blogiisi vaikuttaa myös siltä, että minusta saat vaikutuksen seuraajan. Kaikkea hyvää muuttotohinoihin. Jään kuulolle (tai miten se nyt näin blogissa tulisikaan ilmaista 😊)

  Tykkää

 2. Nyt vasta ehdin tämän podcastin kuunnella (olipa muuten eka kerta) ja voi vitsin, vitsin vitsi miten voin samaistua noihin ajatuksiisi. Pää kohta surraa ylikierroksilla. 😀

  Tykkää

  1. No olipa ihana kuulla, että samaistuit! Kiitos paljon ja tosi kiva, että kuuntelit ja täällä näitä juttuja luet 😊

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s