Kyyneliä

Ensi viikolla muutetaan. Kyyneliä on ollut. Ei pelkästään lähdön takia, vaan koska sydänjuuriani myöten inhoan muuttamista. Kun muutimme tähän taloon, ilmoitin, etten enää koskaan muuta minnekään (tiesin jo silloin, ettei se tule pitämään paikkansa, mutta mulla on taipumusta olla vähän dramaattinen). No, kaksi vuotta myöhemmin – tadaa!

Tässä on ollut sellaista ’ei sairasta mä en kestä enää yhtään pinoa mitään’- kyyneltä. Ja sellaista, että ’onkohan tästä kaikesta luopuminen nyt aivan liian suuri uhraus’- kyyneltä. Välillä myös sellaista, että ’mitä jos me nähdään kaikki tämä vaiva ja kaikki menee reisille’- kyyneltä. Ja sellaista, että ’vielä pitäisi jaksaa tehdä reissu Kierrätyskeskukseen, kun Fidakaan ei enää huoli meidän roinaa’- kyyneltä.

Kunnes sitten tänään tuli ne ihan oikeat, tulee kova ikävä- kyyneleet.

7786JbIKTWmvBiqN8GfX+g_thumb_4290

Joukko parhaimpia ystäviäni oli järjestänyt mulle ylläriläksiäiset hyvään ravintolaan, senkin lisäksi, että viikonloppuna jo pidimme läksiäiset isommalla porukalla meillä. Olin otettu, liikuttunut ja kiitollinen. En olisi voinut toivoa parempaa. Mikä etuoikeus on saada tuntea niin upeita naisia, joista jokaisesta voin sanoa, että on vaikeaa olla näkemättä heitä vuoteen.

jkR%s9ogQOe7azCCo3iFOQ_thumb_4292
Vernada

Uskalla. Unelmoi. Usko. Taistele. Sen teen.

9 vastausta artikkeliin “Kyyneliä

  1. Vähän tosiaan haiskahtaa siltä kuin oltaisiin sovittu mistä kirjotetaan! Sellainen ’mitä sä laitat tänään päälle’-tyyppinen sopimus. Mutta ei, aitoa tuskaa kaikki! Miten ihana tietää, ettei ole ainoa. Te olette kyllä jo askeleen pidemmällä, mahtaa olla huojentavaa. Edes jollain tasolla.

   Tykkää

 1. Moikka!

  Olen seurannut teidän muuttotouhuja jo jonkin aikaa, ja löydän itseni noista fiiliksistä aivan täysin. Me lähdettiin kolme vuotta sitten Suomesta Thaimaahan, ja nyt siirrytään taas eteenpäin. Ja luopuminen on kyllä aivan hirveätä, kunnes se helpottaa. Huh huh. Voimia sulle!

  Mua kiinnostaa jatkossakin tietenkin teidän elo Havaijilla ja siitä syystä annankin sulle Liebster Award- haasteen. Oman juttuni ja haasteen säännöt löydät täältä:

  http://www.thaimaanrannanmaalarit.fi/2017/06/liebster-award-11-pienta-paljastusta.html

  Koita kestää, kyllä se iloksi muuttuu 🙂

  Ja ihanaa juhannusta!

  Tykkää

  1. Kylläpä Heidi lämmitti tämä sun viesti ja tunnustus! Kiitos! Mä olen ahminut sun juttuja putkeen tässä viime päivinä, kun vasta tutustuin blogiisi ja aika paljon on kiinniotettavaa 😊 Jään myös seurailemaan teidän seuraavia siirtoja. Paljon kiitoksia tsempeistä, aina helpottaa kuulla, että muutkin on selvinneet! Kyllä tää tästä!

   Tykkää

 2. Päivitysilmoitus: Onnenkyyneleitä – Konalla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s