Perhosia vatsassa

Ensi yönä Suomen aikaa pääsemme viimein perille uuteen kotiimme Konalla. Jännittää. Kello on täällä seitsemän aamulla ja olen herännyt 3.30. Myös väsyttää.

On kiire pakkaamaan tavarat takaisin matkalaukkuihin. Melkoisen sotkun saa nelihenkinen sakki aikaan neljässä päivässä. Kaikki on räjäytetty pitkin huonetta.

IMG_8236
Eilinen iltapala. Only in America.

Sain viestin lentoyhtiöltä, että Canonini on löytynyt. Se on Lontoossa Gatwickin kentällä, josta se pitäisi henkilökohtaisesti hakea. Laatikkomme ovat jääneet jonkun virheen takia Helsinki-Vantaalle. Tällaista kaikenlaista pientä tässä.

Mutta nyt on järkyttävästä väsymyksestä huolimatta fiilis korkealla. Kohta pääsemme kotiin. Kotiin!

5 vastausta artikkeliin “Perhosia vatsassa

  1. Sanon heti suoraan, että musta ei tuohon ehkä olisi mutta on aivan mahtavaa, että ihmiset toteuttavat unelmiaan ja hyppäävät elämään! Mukava kuulla, että matka on sujunut. Mahtavaa alkuaikaa ja kotiutumista sinne jonnekin tosi kauas 🙂

    Tykkää

    1. Paljon kiitoksia! Ihan rehellisesti sanottuna epäilin itsekin monta kertaa matkan varrella, että onko musta tähän 😄 Mutta nyt ollaan perillä, enkä muualla haluaisi olla vaikka läheiset ovatkin kaukana. Jännittävää nähdä, millaiseksi elämä täällä muotoutuu.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s