Your skin is so soft ja havaijilaisia poskipusuja

Amerikkalaiset, jos jotkut, osaavat kehua. En ole pysynyt perässä, kuinka monta kertaa olen jo kuullut lauseen you guys are just so awesome. Ja tietysti haluan uskoa, että kehu on täysin vilpitön.

Eräs oppilaani tapaa silittää käsivarttani ja huokaista your skin is so soft! Opettajana olen kyllä tottunut kuulemaan kaikenlaista, mutta tämä on kyllä ollut ensimmäinen laatuaan.

20171011_161322

Poskisuukot kuuluvat ranskalaiseen kulttuuriin jopa joogasalilla, mutta havaijilaista tapaa moiskauttaa pusua yhdelle poskelle en ole vielä täysin ottanut haltuun. Se kun tulee suoraan sivulta keskelle poskea, ettei siinä voi itse suukottaa muuta kuin ilmaa – ja näin toki älykkäästi aina teenkin. Joskus olen siinä samalla kuullut, että hiukseni ovat upeat tai että lapseni ovat aivan mahdottoman kauniita. No niin, kyllä, kiitos, nice to meet you too!

Poskipusukulttuurin oppiminen on siinä mielessä vähän hankalampaa, että niitä jakelevat vain aidot paikalliset, eivätkä tänne muualta muuttaneet amerikkalaiset, joita on kuitenkin saarella paljon. En itse koskaan mene ketään pussailemaan, mutta olen aina valmiudessa, jos poskeani siihen malliin lähestytään. Valmiina pussaamaan ilmaa, siis.

20171011_161112

Mitä kehusanoihin tulee, itsehän olen siinä(kin) mielessä omituinen, että aloitan täällä asuville ystävilleni lähettämäni tekstiviestit sanalla sweetie. Kotopuolessa kun totuin ystävien kesken tapahtuneeseen murutteluun siinä määrin, että venytin tavan nyt sitten tännekin – vain ollakseni porukan ainoa, joka tätä sanaa viesteissään käyttää. Mutta täällä taas viljellään ihan mahdottomasti huutomerkkejä.

I’m SOOO happy we met!!!!! You’re amazing!!!!!!! We have to have coffee soon!!!

Ja tämä kuulkaa tarttuu.

Te ootte niin mahtavia!!!!! Kiitos, kun luette tätä blogia!!!!!! YOU’RE SO AWESOME!!!!!!!

6 vastausta artikkeliin “Your skin is so soft ja havaijilaisia poskipusuja

      1. Pitää itsekin myös taas alkaa orientoitua kaikenmoisiin poskimuiskauksiin. Joskus tulee yks, joskus 2, joskus 5, ja vain Luoja tietää mitä ja milloin 😘😘

        Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s