Kunnolla kahden kesken ensimmäisen kerran puoleen vuoteen

Jätimme kesällä kotimaahan monen muun asian lisäksi myös turvaverkkomme (lue: lapsia mielellään hoitaneet ihmiset). Verkot ovat alkaneet täällä hiljalleen ympärillemme taas kehittyä ja muutamat uudet ystävät ovat meille jo ihan extended familya, mutta on tämä silti melkoisen eri asia nyt, kun lasten isovanhemmat ovat täällä. Se ihan oikea family.

25634965_10159718672365203_1681929345_oVanhempani tarjosivat meille joululahjaksi kolme yötä Hilton Waikoloassa, jossa vietimme elokuussa silloisten uusien ystäviemme kanssa myös puolison synttäreitä. Täällä ollaan. On satanut aivan koko ajan, mikä on täällä todella poikkeuksellista. Sateen ropsotellessa niskaan meiltä kysyttiin eilen porealtaassa, että mitä Konalla tehdään silloin, kun täällä sataa. Emmehän me osanneet mitään järkevää sanoa, kun ei täällä juuri koskaan sada.

Olemme laiskotelleet tässä ihan varastoon. Olemme vaeltaneet täällä hissuksiin samanmoista ympyrää aamusta iltaan: syömään, huoneelle katsomaan Netflixiä, porealtaaseen. Syömään, huoneelle nukkumaan päikkärit, kahville, porealtaaseen. Kuntosalille. Syömään. Kahville. Porealtaaseen. Nukkumaan. Syömään. Nukkumaan. Vähän punaviiniä.

Eilen paikalliset parhaat ystävämme jättivät omat yhteensä seitsemän lastaan hoitajille ja teimme saman yhdessä. Syömään. Porealtaaseen. Meidän huoneelle istumaan iltaa yhdessä. Juustokakkua.

25625570_10159718672390203_24029828_o

25634755_10159718672425203_1397717695_o

On ollut kyllä aika huippua. Rentoa ja hauskaa, myös englanniksi. Eikä sade ole haitannut yhtään. Tällä kertaa ei ole ollut mitään painetta nähdä mitään tai olla edes altaan reunalla. Toki altaat ovatkin olleet sateen ja sinne ajautuneen mutaliejun takia suurimman osan aikaa suljettuina, mutta se nyt on semmosta. Olemme aika tyytyväisinä lähteneet aamulla liikkeelle klo 11.30. Olemme aika tyytyväisinä jättäneet väliin hotellin tarjoamat iltamenot ja nukkuneet ihan onnellisina melkein kymmentä tuntia yössä, kertaakaan heräämättä.

Äsken käytiin syömässä. Nyt vähän vuokraelokuvaa. Sitten nukkumaan.

Ehkä vähän punaviiniä.

4 vastausta artikkeliin “Kunnolla kahden kesken ensimmäisen kerran puoleen vuoteen

  1. Oooh kuulostaa ihanalle, juuri jotain tuollaista kaipaan nyt! Meillä turvaverkkoina on ystävät sillä sukua ei samassa kaupungissa ole miehen puoleltakaan. Aikamoista säätämistä joskus ja kun mun vanhemmat tai miehen äiti saapuu niin sitten huokaisen helpotuksesta, päästään kahdestaan johonkin eikä ole aina paniikkia jos ei ehdi hakea tyttöa koulusta tms. että mitäs nyt. Hyvää joulua ja rentoutumista!

    Tykkää

    1. Kiitos Petra! 🙂 Todellakin on tullut säädettyä viimeisten kuukausien aikana, heh. Lapset on ’päässeet’ töihin mukaan, meidänkin ekaluokkalainen mun kanssa aina kahdesti viikossa aamupaltsuihin klo 7.20. No, nyt vielä pari viikkoa saadaan nauttia jeesistä! Hyvää joulua teillekin sinne!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s