Uusi koti Perthissä

Me ollaan tässä pikkuhiljaa laitettu uutta kotiamme kuosiin ja ajattelin, että voisin antaa teille täälläkin pienen kierroksen. Kävihän teistä monet meidän molemmissa Konan kodeissakin. Keskeneräistä on vielä, mutta ei anneta sen haitata.

Tämä asunto on sisustettu melkein kokonaan nettikirppareiden antimilla. Uutta täällä taitaa olla vain olohuoneen matto sekä sohvan peitot ja tyynyt. Kun joutuu sisustamaan alusta loppuun pienellä budjetilla, joutuu väkisin tekemään kompromisseja. Tämä koti on silti meistä aivan ihana ja kompromissitkin kevyitä. Viihdytään täällä oikein hyvin.

70908137_364943317715557_5595397081566019584_n

70828983_2975310345872220_2528644454873563136_n

Olohuoneen vasemmalla puolella on pieni eteinen ja lasiovi ulos. Minimaalisen pieni etupiha on aidattu, joten kävelytieltä ei onneksi näe ilman verhojakaan ovesta sisään. Olohuoneen korkeaan ikkunaan olisi tarkoitus asentaa verhot, jotta portaissa viuhahtelijat eivät järkytä ohikulkijoita. Ylimmässä kuvassa näkyvän television saimme kaupan päälle, kun puoliso osti työhuoneelleen (joka sijaitsee heti tuossa eteisen vieressä) 60 eurolla pienen sohvan – sarjassamme ihmeellisiä sattumuksia siipan shopatessa. Kuvan kaikki huonekalut löytyivät paikallisen nettikirpparin kautta eri puolilta Perthiä. Koko olohuoneen sisustus maksoi meille n. 200 euroa.

Olohuoneen yhteydessä, sohvan takana, on ruokailutila ja keittiö. Alakerran erikoisuus on tuo keittiössä oleva ikkuna, joka jatkaa matkaansa tuosta lastenhuoneeseen. Niinpä äänet kantautuvat tässä asunnossa ala- ja yläkerran välillä melkein kuin vieressä puhuisi. Vielä olemme osanneet asennoitua. Keittiön vieressä on suurehko kylppäri, jossa on suihkun lisäksi pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Ruokapöytä, tuolit ja matto kustansivat käytettyinä yhteensä satasen. Huomaattehan tärkeimmän: ympäri alakertaa tarpeen mukaan liikuteltavan pienen patterin.

71234841_2389599451288629_1812267424846708736_n

Meidän makuuhuoneessakin on ihastuttavia leikkauksia, mutta jatkaa äänen kulkemisen kannalta haastavaa linjaa. Verhoja on myös hankala miettiä tähän tilaan. Muuten olen kyllä aivan rakastunut makkarin meininkiin. Yläkerrassa on lasten pienen, yhteisen huoneen lisäksi myös madaltuva aula, joka annettiin heti junioreiden käyttöön. Kaapisto odottaa konttia ja sieltä saapuvia leluja, tilassa oleva kattoikkuna antaa lisää valoa. Kylppärit seurailevat vanhaa, englantilaista tyyliä. Kuten huomaatte.

Kaiken kaikkiaan tämä koti on ollut heti jotenkin oman oloinen ja tänne on ollut helppo asettua. Rakastan tämän kodin ikkunoita ja noita kauniita kierreportaita. Vaikka asunto on pieni, tuntuvat tilat riittävän meille nyt aivan hyvin.

Kiva, kun kävitte!

6 vastausta artikkeliin “Uusi koti Perthissä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s