Lähtöpäivä

Me mennään taas, lento lähtee illalla. Suuntaamme ensin Kaakkois-Aasiaan töihin ja kuun loppupuolella ennen koulujen alkua takaisin kotiin Perthiin. Kun kaksi ja puoli vuotta sitten muutettiin Konalle, oli läksiäiset ja paljon kyyneliä. Nyt ei ole, ei ainakaan juhlia, kyyneleitäkin maltillisesti. Luulen, että kaikki elämämme osapuolet ovat tottuneet ulkomailla asumiseemme ja lähtöihin ei enää liity suuria juhlallisuuksia. Lempeitä viestejä ja halauksia kyllä aina, kun mahdollista.

cyI+Z7vvSrmQXPvLtC%VPA_thumb_3a4

Loma Suomessa meni hyvin ja saimme kaikesta kyllin. Nyt tuntuu hyvältä ja oikealta ajalta lähteä. Vanhempieni kodin olohuone on räjähtänyt neljästä matkalaukusta, joita olemme viimeiset kaksi päivää täällä pakanneet. Jännittää sopivasti. Ei niin, että menisi yöunet, mutta kuitenkin sillä tavalla, että vähän lepattaa.

Nyt se on taas mentävä, maailma kutsuu!

Vastaa