Kuka?

Olen Anu ja elän vuosia sitten syntynyttä unelmaani nykyään todeksi, kun saan asua ja matkata maailmalla. Kuulun hyvin vahvasti siihen kansanosaan, joka syttyy eloon seikkaillessa. Tästäkin huolimatta muuttamisessa on myös raskas puoli ja sopeutuminen ottaa voimille sekä lapsilla että meillä aikuisilla. Elämään kuuluvat kaikki sen värit ja näin on myös omien unelmien toteuttamisen kohdalla. Aina ei ole helppoa eikä varsinkaan vain kevyttä.

Keväällä 2017 aloitimme suurehkon tavaroiden myynti- ja poisheittorumban, pakkasimme omaisuutemme 12 laatikkoon ja muutimme Konalle, Havaijille, saman vuoden kesäkuussa. Tällöin nimesin myös tämän blogin silloisen pienen kotikaupunkimme mukaan ajattelemattakaan mahdollisuutta jatkaa sieltä vielä matkaa muualle maailmaan. Vähänpä tiesin, sillä heinäkuussa 2019 muutimme Konalta Manilan kautta Perthiin, Australiaan. Seikkailu onkin vasta alussa, mutta blogin nimi tulee pysymään samana hamaan tappiin.

Viimeisen kahden vuoden aikana olen ollut opettajana kansainvälisessä koulussa sekä toiminut tiiminvetäjänä tukemassa nuorten mielenterveyttä. Molemmat työt olivat omilla tavoillaan antoisia, työläitä ja paikoin rankkojakin. Toivoisin voivani jättää maailman vähän paremmassa jamassa kuin mitä se oli silloin, kun tänne tulin.

Jutuissa kulkevat mukana myös perheeni eli musiikin parissa työskentelevä tuottajapuolisoni sekä Esikoinen (2010) ja Kuopus (2012).

 

Kiitos, kun olet täällä!

Blogin Instagram täällä ja Facebook täällä – tervetuloa!

Minut tavoittaa myös osoitteesta konallablogi@gmail.com.