Jotain meistä

Blogia kirjoittelee Anu. Esikoisen mielestä olen ihana, Kuopuksen mielestä hassu ja puolison mielestä vaikka mitä: hänestä on esimerkiksi kivaa (tai ainakin viihdyttävää), etten ole mitenkään erityisen tasainen, vaan ennemminkin kipakka ja liikkeissäni nopea. Never a dull moment. Ensimmäiseltä koulutukseltani olen luokanopettaja ja sittemmin opiskellut kognitiivista lyhytpsykoterapiaa sekä suorittanut diplomin transaktioanalyysista. Viimeisen vuoden aikana olen oppinut olemaan hauska myös englanniksi.

Suurehkon tavaroiden myynti- ja poisheittorumban jälkeen pakkasimme omaisuutemme 12 laatikkoon ja muutimme Konalle, Havaijille kesäkuussa 2017. Ensimmäisen Konan-vuoden ajan olin luokanopettajana Ywamilla. Toisen vuoden alussa aloitin uuden työn  (jota suunnittelin ja johdin yhdessä toisen tiiminvetäjän kanssa) nuorten parissa, joilla on probleemaa mielenterveyden ja addiktioiden kanssa. Kolmas vuosi tuokin taas kaikkea uutta eteen, kun vähän yllärinä muutamme Havaijilta Australiaan kulkematta lähtöruudun kautta.

Jutuissa kulkevat mukana myös perheeni eli musiikin parissa työskentelevä tuottajapuolisoni sekä Esikoinen (2010) ja Kuopus (2012).

Kiitos, kun olet täällä!

Minut tavoittaa mukavissa asioissa osoitteesta konallablogi@gmail.com.

Blogin Instagram täällä ja Facebook täällä – tervetuloa!